fbpx

Puro™ Tyrni

Sujuvasti suihkaisten

Kostutussuihke silmille ja luomille

Helppokäyttöinen Puro™ Tyrni on säilöntäaineeton ja alkoholiton silmäsuihke kuiville silmille. Se ennaltaehkäisee ja hoitaa kuivien silmien oireita sekä kosteuttaa silmäluomia ja silmänympärysihoa. Suihke annostellaan suljetuille silmäluomille. Sopii käytettäväksi piilolinssien ja meikin kanssa.

Tyrninsiemenöljyä sisältävä mikroemulsio levittyy silmän pinnalle luomien raosta jokaisella räpäytyksellä. Suihkeen erityisen koostumuksen ansiosta se pysyy hyvin silmän pinnalla ja levittyy tasaisesti. Mikroemulsiosuihke virkistää mobiililaitteiden käytön, näyttöpäätetyöskentelyn, lukemisen tai autolla ajamisen rasittamia silmiä.

Hyaluronaani, glyseroli ja tyrninsiemenöljyn luonnolliset antioksidanttiyhdisteet ja omega-rasvahapot suojaavat silmän pintaa ja silmänympärysihoa kuivumisen aiheuttamilta soluvaurioilta.

Helppokäyttöisestä annostelu pullosta saa yli 300 suihkausta. 1-2 suihkausta suljetuille silmille 15-20 cm:n etäisyydeltä tarpeen mukaan.

 

Huom! Pullon ainutlaatuisen mekanismin ansiosta voit käyttää sitä missä asennossa tahansa.

Tuotetta ei ole testattu eläimillä ja se ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Säilyvyys 6 kk avaamisesta

Kostutusteho

 

 


Asiakkaat kertovat

”Puro Tyrni kosteuttaa todella tehokkaasti ja miellyttävä käyttää. Helppo ottaa mukaan esim. koiralenkille. Hieno tuote 👍🏻
Niina 50+ v.

 ”Puro Tyrni kostutussuihke ollut päivittäisessä käytössä jo kaksi kuukautta! Virkistänyt ja kosteuttanut näyttöpäätetyöskentelyn kuivuttamia silmiä huimasti!
Helppo pitää mukana ja plussana, että voi suihkuttaa meikin päälle sitä pilaamatta. 😊👌
Patricia 26 v.

”Olen pitänyt Puro Tyrni suihkeesta, se raikastaa ja tulee pirteä tunne. Etenkin silmänympäryksissä näkyy väsymys herkästi ja suihke on auttanut poistamaan väsymyksen merkkejä sekä hoitanut ihoani”
Terhi 60v.

Suomalainen tuote ja suihkemuodossa aivan paras. Hoitaa myös silmänympäryksia !
-Leena-